Despre noi

Firma Elit Music a fost infiintata in anul 1995. De-a lungul timpului am incercat sa vindem clientilor nostri produsele cele mai bune intr-un raport pret / calitate foarte avantajos pentru clienti.

 

Politica noastra nu a fost niciodataBanii jos si ochii la usa ”, ci cumparatorul sa plece de la noi multumit si oricand e nevoie de ajutor sa-i fim la dispozitie.

 

Elit Music este importator direct a mai multor marci cum ar fi Turbovoice, dB Technologies, Yamaha, Blûthner, Irmler, Haesler piano, Voice Kraft, Viscount, AV Jefe, Shadow, Thomann, Hohner, Roy Benson, Vandoren, Sit Strings, K&M, Beta Aivin, Castone, partituri EMB.

 

De mai multi ani suntem importatori de produse Thomann Germania.

 

La inceput ne-am desfasurat activitatea intr-un magazin cu o suprafatã de 18 m2 .

 

In anul 1997 ne-am continuat activitatea in magazinul central al Orazii si anume Magazinul Crisul. 

 

In anul 2000 societatea face aprovizionarea cu marfuri si prin importuri din Germania, Austria, Italia, Ungaria, Franta, Olanda, America si China, ca in anul 2002 sa ajunga sa fie reprezentanta a marcii dB Technologies Italia.

 

Aducand pe piata produse de o calitate superioara numarul cererilor a crescut exponential necesitand spatiu si puncte de comercializare a produselor in toata tara . Astfel în 2004 am deschis un nou magazin in incinta Magazinului Muzica din Bucuresti.

 

In anul 2008, numãrul 13 – reprezinta un numar cu noroc pentru noi, atat fiindca este numarul anilor de-a lungul carora am prosperat si am multumit clienþii nostrii cu produse din ce in ce mai performante, inovante si de calitatate, dar va reprezenta si anul in care ne-am extins prin showroomul nostru de pe pietonala din Oradea , Republicii , nr. 31 , et. 2 , ap.8 , vis-a-vis cu Evidenta Populatiei , avand o suprafata de circca 200 m2 .

 

În anul 2009 am devenit Dealer Autorizat Yamaha.

 

Dezvoltandu-ne si facandu-ne cunoscuti pe intreg teritoriul tarii, a crescut si numarul distribuitorilor in tara pentru ca serviciile noastre sa fie mereu aproape si de folos clientilor nostrii.

 
 
Newsletter

Pentru a primi cele mai noi stiri va rugam sa va inscrieti pentru newsletter cu ajutorul formularului de mai jos:

Nume: E-mail: Cod:

Recomandari

Viscount MIDI Pedal 32 AGO - Pedala Orga Biserica

Viscount MIDI Pedal 32 AGO - P...
7114.50 Ron

Detalii
HOHNER BIG VALLEY C - Muzicuta

HOHNER BIG VALLEY C - Muzicuta...
49.50 Ron

Detalii
STAIRVILLE DDC-6 DMX CONTROLLER

STAIRVILLE DDC-6 DMX CONTROLLE...
193.50 Ron

Detalii
PROEL PL-C64AL

PROEL PL-C64AL
207.00 Ron

Detalii
THOMASTIK DOMINANT TH-143W corzi violoncel 4/4

THOMASTIK DOMINANT TH-143W cor...
161.10 Ron

Detalii
GLX  BC410H - Boxa Bass

GLX BC410H - Boxa Bass...
1296.00 Ron

Detalii