Produse > Claviaturi >> Aranjoare

Yamaha PSRS750 - orga - sintetizator cu aranjor - claviaturi

Yamaha PSRS750 - orga - sintetizator cu aranjor - claviaturi

YAMAHA PSR-S750

Super Articulation (SA)

Tehnologia Super Articulation este cea mai avansata tehnologie pentru repoducerea caracteristicilor unui instrument acustic, folosind instrumentele care dispun de aceasta tehnologie vei avea impresia ca folosesti instrumentul acustic adevarat.Aceasta tehnologie adauga nuante expresive la melodia cantata de catre dumneavoastra, cum ar face instrumentul real.

Mega Voice

Tehnologia Mega Voice este cea mai avansata tehnologie pentru tonuri de acompaniament, incorporata intr-un aranjor sau sintetizator.Tonurile Mega Voice reactioneaza ca instrumentele acustice, redand sunete de slide al chitarilor, ciupitul corzilor la chitara, sunetul respiratiei la instrumente de suflat sau diferite efecte vocale.

Style-uri de acompaniament profesionale disponibile la atingerea unui buton

Folosirea style-urilor de acompaniament este foarte simpla, dar in acelasi timp un proces complex pentru aranjor. Comparativ, dumneavoastra sunteti un dirijor iar aranjorul este orchestra, care canta ceea ce vreti dumneavoastra, in functie de acordurile si melodia care o cantati.Noul PSR-S750 ofera un numar de 325 style-ui de acompaniament creeate de catre cei mai buni programatori la nivel mondial, si mixate in studio-uri profesionale, pentru a oferi o calitate audio de neegalat.

Style-uri de acompaniament Audio

Style-urile audio duc conceptul de a canta cu style-uri cu companiament, la un alt nivel, prin adaugarea unei inregistrari audio a unui tobosar si a unui percutionist. Aceste inregistrari audio au fost facute in diferite parti ale lumii, la diferite style-uri muzicale.Prin inregistrarea audio a tobelor si percutiilor, se capteaza naturaletea, sunetul ambiental, caldura si dinamica instrumentistului, facand aceste style-uri audio foarte expresive.Tehnologia Yamaha Time Strech ofera posibilitatea schimbaii tempo-ului la fisierele audio, precum la fisiere MIDI, fara a afecta tonalitatea inregistrarii. Practic aveti control total asupra acestor style-uri Audio, precum la style-urile clasice MIDI, in concluzie aveti beneficiile fisierelor MIDI dar si sunetul natural al inregistrarilor Audio.

Style-uri Guitar Edition, cu Mega Voice

Aceste style-uri nu reproduc doar sunetul de chitara, dar si pozitiile in care un chitarist canta pe corzi.Impreuna cu tehnologia Mega Voice, aceste style-uri ofera un realism nemaintalnit in style-urile unui aranjor.

Notatii muzicale, Versuri si Text

Ecranul de dimensiuni generoase poate afisa versuri, sau notatiile muzicale.

Tehnologia DSP YAMAHA

Tehnologia DSP binecunoscuta YAMAHA ofera o calitate superioara a efectelor atat pentru sunete live, dar si pentru sunete inregistrate, sau inregistrarea sunetelor.In productia muzicala, cheia pentru creea o piesa de succes, este felul in care aceasta piesa este mixata.Interfata aranjoarelor Yamaha va permite folosirea unor efecte profesionale "imprumutate" de la produsele folosite in studio-uri.

Real Distortion

Efectele de distorsion sunt bazate pe modelele de amplificatoare clasice de chitara din anii 1960-1970.PSR-S750 ofera si efecte de la pedale analogice legendare.Folosirea acestor efecte rezulta in reproducerea detaliata a frecventelor si dinamicii unei chitari distorsion.

Amplificator Digital si Sistem sunet nou

Sistemul de sunet complet nou ofera un sunet puternic, cu frecvente joase pronuntate si frecvente inalte cristaline.
Amplificatorul digital incorporat ofera un sunet dinamic si fidel, in acelasi timp fiind foarte eficient ca si consum de electricitate.

Audio Link Multi Pad

Aceasta functie permite selectarea unor fisiere audio (efecte sau melodii), si setarea lor pe butoanele MultiPad.

Expansiunea de Tonuri si Style-uri

Datorita pachetelor de expansiune Yamaha si memoriei SAMPLER FLASH de 64 Mb, puteti adauga noi Style-uri si Tonuri din toate regiunile lumii, dupa necesitatile dumneavoastra.

Aux in

Puteti folosi intrarea auxiliara pentru a canta cu aplicatii precum “NoteStar”

Conectivitate iPhone/iPod touch/iPad

Acest aranjor se poate conecta la iPhone/iPod touch/iPad cu ajutorul interfetei Yamaha i-MX1, pentru a putea folosi aplicatiile Yamaha disponibile in AppStore.

Specificatii tehnice:
Polifonia: 128 Voci
Numar de tonuri: 678 Voci + 28 Seturi Tobe/Efecte + 480 Voci XG + GM2 + GS (pentru redarea fisierelor MIDI)
Compatibilitate tonuri: XG, XF, GS, GM, GM2
Memorie Sampler Flash: 64 Mb
Efecte: Reverb (44 Preset+3 User), Chorus (71 Preset+3 User), DSP (DSP 1: 295 Presets + 3 User, DSP 2-4: 128 Presets + 10 User ), Master EQ (5 Presets + 2 User )
Style-uri acompaniament: 325
Posibilitate creere Style-uri proprii
Posibilitate creere Tonuri proprii

Pret: 4495.50 RONInformatii si comenzi la 0259.422.250, 0741.123.436
sau email: info@magazin-muzica-online.ro

Adauga in cos La comanda

Mai multe poze

Yamaha PSRS750 - orga - sintetizator cu aranjor - claviaturi Yamaha PSRS750 - orga - sintetizator cu aranjor - claviaturi Yamaha PSRS750 - orga - sintetizator cu aranjor - claviaturi Yamaha PSRS750 - orga - sintetizator cu aranjor - claviaturi
Newsletter

Pentru a primi cele mai noi stiri va rugam sa va inscrieti pentru newsletter cu ajutorul formularului de mai jos:

Nume: E-mail: Cod:

Recomandari

ROLAND RG1FSB - Pian digital de concert

ROLAND RG1FSB - Pian digital d...
27652.50 Ron

Detalii
WILLEMSE PLM-500-BR lampa de pian

WILLEMSE PLM-500-BR lampa de p...
371.03 Ron

Detalii
BOSTON 80-X-CV curea acordeon

BOSTON 80-X-CV curea acordeon...
243.00 Ron

Detalii
YAMAHA MIDI CBL-300

YAMAHA MIDI CBL-300
42.21 Ron

Detalii
Yamaha P35 - Pian digital

Yamaha P35 - Pian digital...
2020.50 Ron

Detalii
BOSTON 60-L-LV curea acordeon

BOSTON 60-L-LV curea acordeon...
189.00 Ron

Detalii